ING helpt amateurverenigingen

Natuurlijk wil iedere amateurvereniging kampioen worden, maar de lat hoeft niet zo hoog te liggen om voetballen aangenamer te maken. Misschien is het tijd voor nieuwe clubshirts? Nieuw kantinemeubilair of een nieuwe dug-out? In tijden waarin sportclubs te maken hebben met krimpende begrotingen wordt uitstel helaas al snel afstel. ING wil hierin verandering brengen door amateurverenigingen te helpen extra inkomsten te genereren. In samenwerking met de KNVB lanceert ING daarom ‘Crowdfunding voor amateurvoetbalverenigingen’.

Doelen bereiken!
Op deze pagina kunnen spelers en verenigingen hun doelen aanmaken. Vervolgens gaat de hele club aan de slag om deze doelen te bereiken. Door evenementen te organiseren. Door te collecteren. En bijvoorbeeld door social media als Facebook en Twitter in te zetten. Via de eigen online crowdfunding omgeving kan de voortgang live worden bijgehouden en is het volledig helder hoeveel er is ingezameld en waaraan het geld wordt besteed. Is het doel bereikt? Dan komt de droom van de club natuurlijk uit.

Elke club krijgt zijn eigen platform waarop meerdere campagnes te starten zijn.

Demo
Beijk de demo-omgeving van een crowdfundingplatform. Hierop zijn ook een aantal voorbeeld-crowdfundingpagina's te vinden, zoals voor; AED, trainingsstage, trainingspakken, scorebord, kunst-grasveld, LED verlichting en zonnepanelen.

Werksheets
Om u op weg te helpen met het opzetten van uw campagne hebben wij een aantal projecten voor u uitgewerkt. Staat uw crowdfundingproject er niet tussen? Laat u dan inspireren door deze voorbeelden. Ze brengen u ongetwijfeld op nieuwe ideeën. Bekijk bijvoorbeeld het volledig uitgewerkt crowdfundingplan voor het crowdfunden van Teamkleding, Trainingsstage, LED-verlichting, een (nieuwe)tribune, zonnepanelen, verbouwing van de kleedkamers of een scorebord.

Campagne aanmaken

Zoek bestaande campagnes

Initiatieven van "Mijn Teams"

Om de initiatieven te bekijken van de teams die je volgt, moet je eerst inloggen. Log hier direct in: