Moment van de Week: Laatste drie!

Uitgegeven: 15 december 2016 16:04
Laatst gewijzigd: 15 december 2016 16:05

Bron: 
KNVB Media

Ieder weekend zijn er fraaie hoogstandjes te zien op de talloze voetbalvelden in het land. De rubriek Moment van de Week toont het Nederlandse amateurvoetbal op zijn best. Hierin kan iedereen gloriëren - als het maar gefilmd is. En jullie bepalen wie er eeuwige roem vergaart.

Het kalenderjaar 2016 loopt op zijn eind en dat betekent dat je dit jaar voor het laatst kunt stemmen op jouw favoriete Moment van de Week. Opnieuw stuitten we op drie pareltjes uit het amateurvoetbal.

De genomineerden:

  • Julian Maas - Kolping Boys JO11-1
  • Sil IJsebrands - GFC JO9-3
  • Age Ellert van de Velde - DWP 1

 
Hij krijgt de bal perfect voor zijn rechtervoet, aarzelt geen moment en haalt verwoestend uit. Net voordat Julian Maas hem vol op zijn slof neemt, stuitert de bal iets op. Ideaal, want daardoor krijgt hij extra vaart en hoogte en is de keeper kansloos. Heerlijk doelpunt!

En dan die uithaal van Sil IJsebrands. Deed ons denken aan een omgekeerde Arjen Robben-actie. Die dribbelt meestal vanaf de rechterflank naar binnen en krult dan de bal met zijn gouden linkervoet de verre hoek in. Deed Sil ook afgelopen weekend, maar dan precies andersom. Vanaf links stormde hij op de goal af, om vervolgens de bal loepzuiver in de kruising te mikken.

Tenslotte de uiterst listige vrije trap van Age Ellert van de Velde. Met zijn teamgenoot van DWP staat hij klaar, maar het is onduidelijk wie het voortouw gaat nemen. Eigenlijk staat zijn ploeggenoot er beter voor, maar het is Age Ellert die hem neemt en met een leep stiftje de muur en de keeper verrast. Of was het een puntertje?

Stemmen!
Welk fragment is jouw favoriet? Stemmen maar!

Door: KNVB Media
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Op dit artikel kan niet worden gereageerd.