Loting beker zaalvoetbal

Uitgegeven: 15 oktober 2016 16:25
Laatst gewijzigd: 15 oktober 2016 16:25
Bron: 
KNVB Media

Afra Walden van Zuidoost United heeft zaterdagmorgen de loting voor de kwartfinale in de landelijke beker zaalvoetbal verricht. Ook de loting voor de achtste finale voor de mannen vond plaats.

Walden koppelde  haar eigen team aan Drachtster Boys en zorgde voor een derby tussen KTP Nieuw Roden en Drs. Vijfje. De hoofdklasseteams Mazzelstars en ESZVV Totelos bepalen in een onderling duel wie in de halve finale gaat spelen. Het laatste duel gaat tussen Pro Futsal Club en Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau. De wedstrijden zijn vastgesteld op vrijdag 2 december.

Loting vrouwen
G.S.F.V. Drs. Vijfje - KTP Nieuw Roden
Pro Futsal Club - Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau
ESZVV Totelos - Mazzelstars
Zuidoost United - Drachtster Boys

De loting voor de achtste finale bij de mannen werd verricht door de spelers van het Nederlands zaalvoetbalteam. Onder toeziend oog van bondscoach Max Tjaden werden enkele bekerkrakers uit de kokers gehaald. Zo treft FC Eindhoven landskampioen ASV Lebo en speelt TPP thuis tegen zvv Hovocubo. Deze wedstrijden worden gespeeld op woensdag 30 november en vrijdag 2 december

Kwartfinale

De kans bestaat dat FC Marlène, FC Eindhoven en TPP met twee teams doorbekeren naar de kwartfinale. Mocht dit gebeuren, dan spelen de teams in de kwartfinale tegen elkaar om te bepalen welk team in de halve finale komt.

Loting mannen
WS - Kondo Budjang FC
ZVG/Cagemax - FC Marlène
GZV Watergras - 't Knooppunt
TPP Rotterdam 2 - TZR Fermonia Boys
TPP Rotterdam - Hovocubo
LZV/Kuypers Hair & Welness - ZVV Volendam
FC Eindhoven - ASV Lebo
FC Marlène 2 - FC Eindhoven 2

Door: redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.