Moment van de Week: Yolo-solo, Corner ineens en op de pantoffel

Uitgegeven: 28 september 2016 17:04
Laatst gewijzigd: 28 september 2016 17:08

Bron: 
KNVB Media

Ieder weekend zijn er fraaie hoogstandjes te zien op de talloze voetbalvelden in het land. De rubriek Moment van de Week toont het Nederlandse amateurvoetbal op zijn best. Hierin kan iedereen gloriëren - als het maar gefilmd is. En jullie bepalen wie er eeuwige roem vergaart.

Deze week reiken we van de pupillen tot aan de Tweede divisie. Om met de kleinste te beginnen. Thijs van vv Bato JO11-1 denkt niet na en neemt de bal vanuit een schier onmogelijke hoek ineens op de pantoffel. Niks dribbelen. Boem.

Bij Joël Baan is een corner een kans. Nu zien we wel vaker corners die er in een keer in zeilen. Meestal onbewust Maar de speler van Excelsior '31 trapt de bal met veel effect. Zachte voetjes.

Die heeft Melvin Grootfaam ook. Hij speelde ooit een blauwe maandag bij Telstar en bij AFC in de Tweede divisie laat hij zien dat hij misschien wel meer in zijn mars heeft. 'You only live once' lijkt hij te denken en laat in een onnavolgbare solo de complete verdediging van TEC in wanhoop (en misschien ook wel bewondering) achter.

Stemmen

Jullie bepalen wie eeuwige roem vergaart door op Facebook.com/voetbalnl te stemmen op jullie favoriete moment. Hier kunnen jullie ook de parels die jullie zelf gefilmd hebben naar toe sturen en wordt elke maandag de winnaar bekendgemaakt.

Door: redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.