Hoog niveau bij 'Moment van de Week'

Uitgegeven: 22 september 2016 10:23
Laatst gewijzigd: 22 september 2016 10:28

Bron: 
KNVB Media

Ieder weekend zijn er fraaie hoogstandjes te zien op de talloze voetbalvelden in het land. De rubriek Moment van de Week toont het Nederlandse amateurvoetbal op zijn best. Hierin kan iedereen gloriëren - als het maar gefilmd is. En jullie bepalen wie er eeuwige roem vergaart.

In de aflevering van deze week ligt het niveau bijzonder hoog. Zo presenteert Alexander Wagenaar van Feyenoord onder 11 zich als de Rotterdamse Zlatan. Met een fraai hakje weet hij de doelman van de tegenpartij te verschalken. Jesse Hartgers van csv Apeldoorn leverde tegen Excelsior'31 misschien al wel de mooiste voorzet van het nog prille seizoen: een echte Rabona-assist.

En uit de categorie 'Kent u deze nog' hebben we Ugur Yildirim. De ex-international en wereldkampioen vrije trappen van 2004 speelt tegenwoordig voor Turkse Kracht Apeldoorn. Daar laat hij zien dat hij nog altijd moeiteloos de bal om een muur kan krullen.

Stemmen

Jullie bepalen wie eeuwige roem vergaart door op Facebook.com/voetbalnl te stemmen op jullie favoriete moment. Hier kunnen jullie ook de parels die jullie zelf gefilmd hebben naar toe sturen en wordt elke maandag de winnaar bekendgemaakt.

Door: redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.