Maak zelf jouw gezonde broodje!

Uitgegeven: 1 april 2016 10:10
Laatst gewijzigd: 1 april 2016 10:10
Bron: 
KNVB Media

Welk gezond broodje zou jij graag in je voetbalkantine zien? Eentje met zalm, ei en pesto? Of met falafel? Humus misschien? Of toch liever met kip, komkommer en tzatziki? Klinkt allemaal super lekker. En nog beter: jouw eigen favoriete gezonde broodje kun je nu zelf samenstellen met Jouw Club Sandwich.

Hoe werkt dat? Simpel. Ga naar Jouw Club Sandwich en kies lekkere en voedzame producten die jij graag op jouw favoriete broodje wilt hebben. Sandwich klaar? Dan krijgt jouw broodje de naam van je club. Deel het vervolgens op social media en maak kans op vette prijzen!

Onder alle inzenders worden namelijk wekelijks mooie Oranje-prijzen verloot, zoals tickets voor het Nederlands elftal. De hoofdprijs is voor het winnende broodje die door een speciale jury wordt geselecteerd op creativiteit, smaak, voedingswaarde en praktische uitvoerbaarheid. En de hoofdprijs is...een clubfeest bij jouw vereniging met 538 dj’s on tour!

Lekker Bezig!
Met de campagne Lekker Bezig hebben de KNVB en partner Sligro de handen ineengeslagen om gezonde voeding in het amateurvoetbal te bevorderen. Dat begint natuurlijk bij het aanbod in de kantines, want bij een gezonde sportieve omgeving hoort natuurlijk ook een verantwoorde kantine. Lekker Bezig is een doorlopend programma speciaal ontwikkeld voor voetbalverenigingen. Samen gaan we aan de slag om een steentje bij te dragen aan een gezonde kantine. Daar dienen namelijk ook smoothies en gezonde snacks over de toonbank te vliegen. Kijk voor meer informatie over de campagne op Lekker Bezig!

Door: KNVB Media
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Op dit artikel kan niet worden gereageerd.