SC Leovardia start eigen webshop

Uitgegeven: 26 november 2014 19:32
Laatst gewijzigd: 26 november 2014 20:15
Bron: 
KNVB

Spelers en supporters van SC Leovardia hoeven niet meer naar de plaatselijke sportwinkel om attributen van hun club te kopen. De vereniging uit Leeuwarden heeft namelijk zijn eigen webshop gelanceerd.

In de webshop zijn onder andere voetbalkleding en accessoires als sjaals, mutsen en handdoeken te koop. Bestuurslid Mark de Haas legt op de eigen website uit waarom de club deze keuze heeft gemaakt. ,,Door alles in eigen hand te houden zijn we nooit afhankelijk van een leverancier. En omdat we professionele ontwikkelaars en overige online specialisten bij de club rond hebben lopen, kunnen we het op deze manier aanpakken. Daarnaast hebben de dames van het kledingfonds de zaken uitstekend voor elkaar en zien ook zij het zitten om het proces op deze manier beter te stroomlijnen. Bedenk maar eens wat er allemaal bij komt kijken: orderafhandeling, financiën en voorraadbeheer. Dit kunnen we nu automatiseren. Dit bespaart een hoop werk.”

SC Leovardia doet het online toch al goed. De club ontwikkelde onlangs een nieuwe website en is zeer actief op social media. Met ruim 1.300 likes op Facebook is het de derde club van Friesland na sc Cambuur en sc Heerenveen.

Door: Redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.