Selectie Oranjevrouwen voor oefenduel

Uitgegeven: 12 augustus 2014 17:27
Laatst gewijzigd: 12 augustus 2014 19:50
Bron: 
KNVB.nl

Bondscoach Roger Reijners heeft een selectie van 23 speelsters geformeerd voor de oefeninterland tegen Brazilië. De wedstrijd van Nederland tegen de nummer zes op de wereldranglijst, wordt gespeeld op woensdag 20 augustus bij NEC in Nijmegen. De aftrap is om 19.00 uur.

In de selectie zitten twee speelsters die onlangs met Vrouwen onder 19 de Europese titel in de wacht sleepten. Aanvaller en topscorer van het Europees kampioenschap Vivianne Miedema (foto) en verdediger Dominique Janssen maken deel uit van de equipe van Reijners. Het team komt maandag 18 augustus bij elkaar voor een kort trainingskamp in Doorwerth.

De oefeninterland is onderdeel van de voorbereiding op de laatste twee groepsduels in de kwalificatiereeks voor het Wereldkampioenschap 2015 in Canada. De nummers één van de poules plaatsen zich rechtstreeks voor dit WK. De vier beste nummers twee strijden in oktober tijdens de play-offs voor een plek voor dit eindtoernooi. Nederland staat momenteel tweede in de poule.

De selectie van het Nederlands vrouwenelftal:

Eshly Bakker (Ajax), Mandy van den Berg (Vittsjö GIK), Dyanne Bito (Telstar), Angela Christ (PSV/FC Eindhoven), Anouk Dekker (FC Twente), Daniëlle van de Donk (PSV/FC Eindhoven), Loes Geurts (Kopparbergs/Göteborg FC), Stefanie van der Gragt (Telstar), Claudia van den Heiligenberg (Ajax), Petra Hogewoning (Ajax), Anouk Hoogendijk (Ajax), Dominique Janssen (SGS Essen), Desiree van Lunteren (Ajax), Lieke Martens (Kopparbergs/Göteborg FC), Manon Melis (Kopparbergs/Göteborg FC), Tessel Middag (Ajax), Vivianne Miedema (Bayern München), Liza van der Most (Ajax), Marlous Pieëte (Ajax), Sherida Spitse (LSK Kvinner FK), Sari van Veenendaal (FC Twente), Mandy Versteegt (Ajax), Siri Worm (FC Twente).

Kaartverkoop

Kaarten voor Nederland-Brazilië zijn verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop (OnsOranje.nl), de Primera-verkooppunten van TicketBox en bij de receptie van NEC Nijmegen (dagelijks van 12.30 tot 17.00 uur). Het betreft vrije verkoop, dus er is geen clubkaart nodig. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 7,50. Een plaats op de hoofdtribune kost € 12,50.

Voor deze wedstrijd geldt een gezinsactie met het speciale tarief van € 5,-. De groep moet bestaan uit minimaal vier personen en de gezinskorting geldt alleen voor kinderen geboren na 1 januari 2000 en hun ouders of begeleiders. Kijk voor de voorwaarden en het bestelformulier in de KNVB Ticketshop (OnsOranje.nl).

Van onze redactie
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Op dit artikel kan niet worden gereageerd.