Hulzense Boys angstgegner van Excelsior'31

Uitgegeven: 19 oktober 2013 19:43
Laatst gewijzigd: 19 oktober 2013 19:43
Bron: 
KNVB

Groot feest op sportpark Smidserve in Hulsen. Daar schakelde tweedeklasser Hulzense Boys zaterdagmiddag topklasser Excelsior’31 uit in de strijd om de districtsbeker. Voor de mannen uit Rijssen was de uitschakeling tegen Hulzense Boys een déjà vu, aangezien de tweedeklasser uit Hulsen het team van trainer Hans van Dijkhuizen vorig seizoen ook al uit de districtsbeker kegelde.

Destijds eindigde het duel in 1-1 en moesten strafschoppen de beslissing brengen. Het wedstrijdverloop was deze zaterdag in Hulsen niet veel anders. Binnen twintig minuten kwam Hulzense Boys op een 2-0 voorsprong, maar daarna knokte Excelsior’31 zich terug. ,,Toen had ik verwacht dat ze er overheen zouden gaan”, sprak Hulzense Boys-trainer Dick Beverdam tegenover RTV Oost. ,,Excelsior had na rust ook meer balbezit, maar wij bleven gevaarlijk.”

Omdat het na negentig minuten 2-2 stond, moesten wederom penalty’s worden genomen. En net als vorig seizoen was het Hulzense Boys dat aan het langste eind trok. Beverdam: ,,Wij speelden thuis en hadden ook niets te verliezen. De overwinning was ook gewoon terecht.” En dus mag Hulzense Boys zich met recht de angstgegner van Excelsior’31 noemen.

Door: redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.