Puntertjes (5/3): Tjaden over Jong Oranje

Uitgegeven: 5 maart 2012 22:46
Laatst gewijzigd: 6 maart 2012 13:35
Bron: 
KNVB

Druk aan het werk, eigenlijk geen tijd, maar toch niets willen missen op voetbalgebied? Dat hoeft ook niet, want op Voetbal.nl brengt Puntertjes je weer volledig op de hoogte.

Tjaden: 'Spelers laten doorstromen'
De zaalvoetballers van Jong Oranje spelen maandag en dinsdag oefeninterlands tegen de leeftijdsgenoten van Tsjechië. De ploeg van KNVB-coach Max Tjaden kwam eerder in Zeist bijeen om zich voor te bereiden op de dubbele confrontatie. Hoe staat Jong Oranje ervoor?    

De Uitblinker: Heel FC Twente
Het is de dag van het terugblikken op het voetbalweekeinde. Welke spelers vielen op, wie was de uitblinker? Je ziet het op Voetbal.nl. Met vandaag: heel FC Twente.

Improve your move: Uitvalspassen
Hoe geef je een goede wreefpass, waar moet je rekening mee houden met aanvallend koppen en hoe maak je de perfecte schaarbeweging. In Improve your move legt KNVB-coach Wim van Zwam de belangrijkste voetbalbewegingen uit. Luister goed naar de tips en gebruik ze op het trainingsveld. In deze aflevering aandacht voor de uitvalspassen.

Wijnaldum toont berouw
PSV verloor zondag met maar liefst 2-6 van FC Twente. Oranje-international Georginio Wijnaldum keek schuldbewust terug op de wedstrijd.

'Rust is criterium voor goede arbiter'
De Internetscheids geeft wekelijks antwoord op vragen van websitebezoekers. In deze aflevering een vraag aan scheidsrechter Tom van Sichem.

Club van de Week: v.v. Hellendoorn
De redactie van Voetbal.nl blikt terug en zet elke maandag de prestatie van één club in de spotlights. Deze week: v.v. Hellendoorn.

Jong Oranje zaal speelt gelijk
Jong Oranje zaalvoetbal heeft de eerste van de twee oefeninterlands in en tegen Tsjechië gelijkgespeeld. In Kadan werd het maandagavond 2-2. De Nederlandse goals kwamen op naam van Mats Velseboer en Lachsen Bouyouzan.

Top-5: Het trainerskerkhof van Chelsea
Trainer zijn bij Chelsea. Het klinkt als een droombaan om voor de groep te staan bij een van de rijkste clubs van Engeland. Maar niets blijkt minder waar. Sinds het vertrek van José Mourinho als trainer van The Blues in 2007 is het een komen en gaan van trainers. André Villas-Boas is binnen vier en een half jaar alweer de vijfde trainer die kan vertrekken. Voetbal.nl zette de vijf oefenmeesters op een rijtje.

Door: redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.